Body Mind Soul: Lotusbeurs NL (13/3/16)

Op 13 maart 2016 staat de grootste spirituele beurs (met de meeste én leukste bezoekers!) van Nederland in het teken van KLEUR: ontdek je “aurakleuren”, ontvang healthy living tips bij GezondNu en Fit met Voeding, laat je handen lezen in de True Color hal bij het Kleuren Plein of luister en dans mee met de optredens van o.a. Angelia Grace en Femke Bloem in de Regenboog-hal bij het Performance Plein. Vers van de pers: Beauty- en Skincare merk Weleda komt met een speciale Skin Food bus de Lotusbeurs bezoeken, waar een Weleda schoonheidsspecialiste je uitgebreid kan informeren over (natuurlijke) huidverzorging en de werking van de Weleda producten.

Bij de woorden alternatief en spiritualiteit denken sommigen aan zweverigheid, maar bij de Lotusbeurs draait het om down-to-earth spiritualiteit. Niet voor niets is het motto van de beurs; “Met het hoofd in de wolken, en met de voeten op de grond”. De Lotusbeurs geeft antwoorden op vragen van zoekers naar zingeving, bewustwording en spiritualiteit.

Naast kleur, blijft “gezondheid” opnieuw een belangrijk thema op de Lotusbeurs: dit is één van de weinige plaatsen om je echt breed te oriënteren op nieuwe en bestaande alternatieve opleidingen. En daarbij, zoals elk jaar lekker snuffelen en dwalen bij de stands met (nieuwe) opleidingen, kristallen, etherische oliën, spirituele sieraden, boeken en andere bijzondere artikelen die je nergens anders vindt. En geniet dan tussendoor even op je gemak van onze biologische catering, terwijl je kijkt naar een demonstratie of meedanst met een van de energetische optredens op het activiteitenplein.

Aura

Zie ook: http://www.lotusbeurs.nl/

Algemene Informatie
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Advertenties