De wereld vrij van kanker eens en voor altijd …

78 succesvolle en natuurlijke alternatieve wereldwijd gebruikt in kankerbehandelingen.

Kanker-logo

De behandelingen en therapieën die  hieronder staan beschreven zijn voor algemene informatie en niet als medisch advies. Ook zijn ze geen aanbevelingen voor of tegen enige andere behandelingen of therapieën. Ze zijn gewoon de meest gebruikte ter wereld en worden hier aangeboden als een gratis openbare informatiebron. Sommige van deze therapieën gaan terug tot de jaren 1920 en blijven genegeerd door de reguliere geneeskunde in het voordeel van medicijnen, chirurgie en bestraling.  Anderen zijn nieuwer.

Wees voorbereid op veel onbegrip van de conventionele behandeling van kanker centra en conventionele artsen (MD oncologen) over de waarde van alternatieve therapieën. Houd er rekening mee dat, hoewel de artsen  uw belangen behartigen maar zij zijn ook aan regels gebonden , succesvolle natuurlijke, goedkope, niet-giftig, kanker therapieën zijn voor hen onbekend en vertegenwoordigen serieuze concurrentie aan alles wat ze voor staan. Dit is de menselijke natuur op het werk – de weg van de wereld.

Werk altijd met een gekwalificeerde zorgverlener bij het maken van beslissingen over behandelingen of de persoonlijke gezondheid omstandigheden.

Het is tijd dat deze succesvolle, weinig bekende, niet-toxische therapieën algemeen bekend is gemaakt worden voor patiënten en artsen . In feite zijn er veel meer dan hier getoond. Dit zijn de beste. Geen van hen wordt onderwezen in de conventionele medische scholen.

Meer info …

 

 

Advertenties